bewaking

Connecting Traffic Systems

VRI.ONLINE – BEWAKINGSDIENST VOOR VERKEERSREGELINSTALLATIES

Wat is vri.online?

vri.online is een real-time bewakingsdienst voor uw volledige netwerkinfrastructuur; inclusief eindpunten zoals bijvoorbeeld verkeersregelinstallaties.

Wat kan ik hiermee?

Deze bewakingsdienst monitort de status van alle verbindingen en apparaten binnen uw netwerk – 24 uur per dag, zeven dagen per week. Daardoor kunt u ervan op aan dat de infrastructuur van uw automatisering op orde is.

Bij problemen kunt u sneller en doelgerichter de verantwoordelijke aannemer aansturen. Hierdoor zijn de juiste mensen sneller op de juiste plaats, wordt de duur van een storing beperkt en zullen de totale kosten lager uitvallen.

Daarnaast wordt alles gelogd, zodat u een historisch inzicht van de status van uw netwerk in handen heeft. Een eventuele discussie over ‘welk incident wanneer plaatsvond’, is hiermee effectiever te voeren.

U kunt van alle specifieke incidenten/storingen op de hoogte worden gesteld. Dit kan per persoon op gezette tijden via e-mail of sms.

Hoe werkt vri.online?

Vri.online werkt met elk apparaat dat via een IP-netwerk ontsloten en met icmp gepingd kan worden. Voor netwerktechnische apparatuur kan ook gebruikgemaakt worden van snmp. Dit geeft meer informatie over het betreffende apparaat; denk daarbij aan CPU/werkgeheugenbelasting, temperatuur, et cetera. Door middel van slimme configuratie kunnen alle soorten bewakingen worden ingesteld.