Beheer

Connecting Traffic Systems

BEHEER

Onze Nederlandse wegen vallen onder de verantwoordelijkheid van verschillende wegbeheerders die zijn verdeeld over Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen en gemeenten.
De wegbeheerder is aansprakelijk voor de kwaliteit en het onderhoud van de wegen. Soms is het echter aan te raden bepaalde zaken aan een specialist te delegeren.

Wij helpen wegbeheerders met technisch beheer

Wij ondersteunen al bijna tien jaar wegbeheerders bij de technische beheertaken van hun verkeersnetwerk. Bij sommige opdrachtgevers nemen wij deze werklast zelfs helemaal uit handen.
Bij calamiteiten zijn wij de ´handen aan de knoppen´, maar door onze constante bewaking zijn wij problemen meestal voor.
Wij houden continu toezicht op het verkeersnetwerk en signaleren – voordat zaken escaleren – mogelijke defecten aan uw apparatuur.

Wij lossen problemen aan uw verkeersnetwerk op

Gaat er toch iets verkeerd, dan zien wij doorgaans vrij snel waar het probleem ligt en beperken we de ‘downtime’ van het netwerk.
Indien mogelijk lossen wij zelf het probleem op en indien nodig sturen wij de juiste partijen voor u aan. Dat kan vanuit ons kantoor of ter plaatse.

Wij zijn uw intermediair naar derden

Vanuit ons specialisme kunnen wij fungeren als aanspreekpunt voor andere partijen, bijvoorbeeld om bepaalde verbindingen of een backofficekoppeling te realiseren. Ook kunt u ons inschakelen om het werk van uw aannemers te inspecteren.