Juli 2017

Wij waren direct onder de indruk van de vakkennis en bevlogenheid van Contrasys. Bij de presentatie over projecten in o.a. Nijmegen tijdens een Brabants VRI Overleg (BVO) in oktober 2013, hebben wij besloten gebruik te maken van die kennis en ervaring om ook in Breda de bereikbaarheid en veiligheidsissues van VRI’s naar een hoger plan te trekken. 

Door nieuwe routers, gecombineerd met configuratie-aanpassingen in de VRI’s, waarbij op circa 25 locaties oude telefoniecommunicatie vervangen is door moderne DSL-technieken, is de bedrijfszekerheid van een groot deel van de Bredase verkeersregelinstallaties flink verbeterd.

De implementatie van een volledig nieuw IP-plan dat Contrasys voor Breda heeft opgesteld, was nodig vanwege de migratie naar een nieuwe VRI-centrale. 

Met veel plezier heb ik Contrasys mogen ondersteunen bij het veldwerk. Euforie als zo’n oude installatie toch met ethernet online te krijgen is, zónder interventie van de VRI-leverancier. In twee sessies van 4 werkdagen zijn bijna 100 VRI’s aangepakt.

 

Mooi project, jammer dat het weer voorbij is, ik had het niet willen missen.

 

Carel Mulder
Adviseur Verkeersmanagement, Gemeente Breda